Noua sala de petreceri

– ideala pentru evenimente mai restranse –

Intima si primitoare, “sora mai mica” a salii noastre de evenimente si-a deschis de curand usile pentru invitati.

Daca aveti pe agenda orice tip de petrecere la care sa participe un numar restrans de oaspeti alaturi de care sa petreceti, noua noastra sala de evenimente va fi pe placul vostru.

Design elegant si adaptabilitate perfecta pentru noua sala de evenimente

Desi in Bucuresti nu ducem lipsa de locatii pentru nunta, putine sunt salile care se pot preta si la alte tipuri de evenimente cu aceeasi eleganta si mai putine decoruri extra romantate. Iata de ce, in conceptul architectural si design-ul salii celei noi, am ales cu minutiozitate fiecare element pentru ca functionalitatea si efectul vizual de ansamblu sa se armonizeze echilibrat si estetic.

Am pastrat elementele – cheie de design ale salonului de gala, insa am adaugat acel “ceva special” care sa faca noua Terra sa fie mai intima.

De la scaune si fete de masa, pana la podeaua aderenta si inaltimea tavanului, totul este minutios calculat. La aceasta sala de evenimente, ne-am jucat cu volumetria spatiului si am ales linii de design moderne, cu o cromatica echilibrata intre neutrele si elegantele tonuri de alb, negru si gri, incalzite de galben solar si ocru.

O atentie deosebita am acordat si elementelor complementare salii. In special fumatorii vor fi incantati de acces la locuri special amenajate, in zona verde conexa locatiei. De asemenea, merita sa mentionam si faptul ca Terra Events Hall este o locatie de evenimente in Bucuresti cu parcare proprie si cu un numar impresionant de locuri.

Tipuri de evenimente pretabile spatiului

Ca sala de evenimente în Bucuresti, noua locatie Terra are o capacitate intre 60 si 250 de persoane, gandita fiind pentru evenimente restranse, fie private (nunta, botez, cununie, aniversare), fie corporate (conferinte, workshop-uri, parties).noua sala de evenimente terra events

Daca si voi v-ati imprietenit cu Google in ultima perioada saturandu-va sa cautati sala de evenimente potrivita, iata, sunt mari sanse ca tocmai sa fi luat sfarsit aceasta cautare de “locatie nunta Bucuresti” sau “sala Botez” pretabila unei petreceri de suflet pentru oameni putini si buni.

Daca alegeti sa faceti o petrecere privata in compania persoanelor foarte apropiate care sa se bucure impreuna cu voi de eveniment, devine foarte usor sa va imaginati cum vor fi asezati toti la mese si cat de bine ii va sta ringului de dans populat cu voie buna. In completarea flexibilitatii spatiului si a ambientului exclusivist, avem si oferte de servicii care sa va asigure o petrecere excelenta.

Click aici pentru oferta meniu nunta

Iar aici gasiti oferta meniu botez.

Nu neglijam nici evenimentele corporate, asa ca, indiferent daca planuiesti o petrecere tematica pentru companie, un meet & greet intre membrii echipelor din tara, daca vrei sa lansezi un produs, sau tii un workshop demonstrativ, ori daca ai de organizat o conferinta sau un curs, iti stam cu drag la dispozitie nu doar cu o locatie pentru evenimente Bucuresti ultra-moderna, cu suficiente locuri de parcare, excelent pozitionata si bine dotata, dar si cu expertiza noastra in event planning si o serie de alte servicii pe care te invitam sa le descoperi listate aici.

sala noude de evenimente

Pentru a programa o vizionare, pentru oferta de servicii personalizata sau poate doar pentru a ne cunoaste, te asteptam sa ne contactezi.