Recenzii – Terra Events Hall

Recenzii

Daniela si Razvan

MARIA SI ALEXANDRU

“Un loc in care, cu si pentru oameni, se intampla magie! ❤ Pe 4 septembrie, cu ajutorul Violetei, nunta noastra a prins conturul unei petreceri reusite care ne-a bucurat toti invitatii. Mancarea extrem de gustoasa si cu accente de bucatarie moderna, servirea prompta pe tot parcursul serii, regulile pandemice respectate cu sfintenie.

Staff-ul este un exemplu de profesionalism in organizare de evenimente – multumim doamnelor bucatarese pentru gustul din farfurii, sefului de sala, Rafi, pentru comunicarea exemplara pe tot parcursul evenimentului si Violetei pentru cele mai bune recomandari si sfaturi pe care ni le-a dat pe parcursul organizarii.

Felicitari pentru tot ceea ce faceti si ne revedem la urmatorul eveniment important!🤗”

FLORENTINA SI COSMIN

“Mi-ar plăcea sa ofer aceasta recenzie în urma desfășurării evenimentului nostru, situația actuala nu ne-a mai permis acest lucru, insa consider ca ar fi frumos sa povestesc aici despre cum am relaționat noi cu echipa Terra Events în perioada în care toata lumea era în stare de panica și nu știa ce se va întâmpla cu evenimentele de acest tip.. Încă de la început am fost destul de liniștiți și asta datorita Cristinei care nu a omis niciodată sa ne răspundă apelurilor sau solicitărilor (unul dintre motivele pentru care am și ales Terra Events pentru evenimentul nostru). Noi nu am solicitat mutarea evenimentului de la început, pentru ca am sperat pana în ultimul moment ca lucrurile vor reveni la normal rapid.. În tot acest timp, Cristina ne-a fost alături cu sfaturi, iar lucrurile nu s-ar schimbat atunci când deși scădeau numărul de cazuri pe zi (aprox200) noi ne-am schimbat perspectiva și am decis ca nu mai putem înainta cu pregătirile în condițiile actuale. Acum sunt fericita pentru decizia luata, atât de a alege Terra cât și de a muta evenimentul (4 septembrie 2021) cu aproape un an fata de data inițială (26 septembrie 2020) si nu pot decât sa mulțumesc întregii echipe pentru tot sprijinul de pana acum”

Ramona si Adrian

“Recomandam din inima tuturor mirilor care vor sa aiba o nunta perfecta. In cazul nostru așa s-a intamplat, am ales restaurantul Terra Events ( adica pe Cristina care este minunata si te ajuta fara nicio ezitare cu orice si cand zic orice ma refer la tot, chiar daca cererile nu au legatura cu restaurantul in sine) și formația Marions și nu am regretat nici o secunda, locația arata minunat, mancarea este excelenta (laudata de toți invitatii) iar muzica a fost peste așteptari. Multumim mult Cristina pentru tot ajutorul, ai facut din evenimentul nostru o nunta perfecta pe care a laudat-o fiecare invitat in parte!”

Mdalina si Bogdan

“Terra Events face parte acum din povestea noastra. Totul a fost la superlativ,de la organizarea salii pana la atmosfera armonioasa pentru care am primit foarte multe felicitari din partea invitatilor. Locatia este eleganta, aerisita, spatioasa, exact ce cautam pentru evenimentul nostru.
Cat despre Cristina Toma, job-ul de event manager i se potriveste ca o manusa.

Asa cum i-am spus si ei, consider ca nu a fost deloc o coincidenta faptul ca am purtat acelasi nume de familie.
Aceasta fata frumoasa cu zambet larg,ne-a fost alaturi in fiecare moment si s-a asigurat ca totul decurge exact asa cum trebuie.
Cristina, multumim din suflet pentru toata sustinerea, pentru incurajarile sincere, pentru ca ne-ai suportat chiar si in momentele in care eram foarte tensionati din cauza presiunii nuntii, pentru ca faci totul din pasiune ! Esti un om minunat si ne esti foarte draga ! ☺️”

Maria si Rares

Călătoria vieții noastre a început cu TERRA Events Hall, într-un decor elegant, amenajat perfect până la ultimul detaliu de către draga noastră Cristina şi echipa ei. Alegerea localului a fost determinată în primul rând de legătura de prietenie care s-a creat cu Cristina. Sfaturile ei, dedicarea, sufletul cald, vorba dulce şi critica constructivă au dus la organizarea nunții noastre mult visate. Totul a ieşit exact cum ne-am dorit, a fost nunta perfectă!!!

Luminita si Razvan

V-am găsit „din greseala” si din prima secunda am zis: „aici vrem sa fie nunta noastra” – astazi, ma bucur ca intuitia noastra nu a dat gres. Va multumim pentru implicarea voastra la capacitate maxima, pentru efortul depus, pentru seriozitatea de care ati dat dovada, pentru ca ne-ati lasat o amintire placuta! Va vom recomanda mai departe, cu cea mai mare incredere!
Cristina, 1000 de evenimente de-am mai avea, tot pe tine te-am alege fara nicio ezitare!”

Valentina si Horatiu

TERRA Events Hall e o locație elegantă, decorată cu foarte mult bun gust, iar sufletul locului e dat de Cristina. Mereu cu soluții la orice, cu idei multe și originale în privința oricăriu aspect. S-a ocupat de toate detaliile și s-a implicat personal să ne faca ziua să fie frumoasă… și a fost! Le datorăm Cristinei și echipei ei veselia din noaptea nunții și liniștea de dinaintea evenimentului.
Vă mulțumim mult!

Rebeca si Ionut

Cristina este îngerul nostru păzitor! Ne-a organizat nunta în doar 1 lună după o surpriză exterm de neplăcută de la un alt local. Terra Events este locul în care am trăit cea mai frumoasă seară din viața noastră de pana acum: profesionalism 100%, implicare, devotament, respect față de miri și față de invitați. Într-un cuvânt SUPERB! Recomand cu toată căldura!!!

Ema si Dan

Locația perfectă pentru o nuntă de vis! TERRA Events este Cel mai frumos salon de evenimente pe care l-am vazut în București! Și nu o zic numai eu, același feedback vine și din rândul invitaților. Totul este perfect: mâncarea, băutura, servirea, decorațiunile, parcarea imensă, de Cristina nu mai zic… deschisă la idei, prezentă pe tot parcursul evenimentului, foarte drăguță și dornică de a ajunta! Recomand oricui vrea să aibă un eveniment reușit, fără cusur! Eu aș alege oricând TERRA Events Hall