Recenzii – Terra Events Hall

Recenzii

Ramona si Adrian

“Recomandam din inima tuturor mirilor care vor sa aiba o nunta perfecta. In cazul nostru așa s-a intamplat, am ales restaurantul Terra Events ( adica pe Cristina care este minunata si te ajuta fara nicio ezitare cu orice si cand zic orice ma refer la tot, chiar daca cererile nu au legatura cu restaurantul in sine) și formația Marions și nu am regretat nici o secunda, locația arata minunat, mancarea este excelenta (laudata de toți invitatii) iar muzica a fost peste așteptari. Multumim mult Cristina pentru tot ajutorul, ai facut din evenimentul nostru o nunta perfecta pe care a laudat-o fiecare invitat in parte!”

Mdalina si Bogdan

“Terra Events face parte acum din povestea noastra. Totul a fost la superlativ,de la organizarea salii pana la atmosfera armonioasa pentru care am primit foarte multe felicitari din partea invitatilor. Locatia este eleganta, aerisita, spatioasa, exact ce cautam pentru evenimentul nostru.
Cat despre Cristina Toma, job-ul de event manager i se potriveste ca o manusa.

Asa cum i-am spus si ei, consider ca nu a fost deloc o coincidenta faptul ca am purtat acelasi nume de familie.
Aceasta fata frumoasa cu zambet larg,ne-a fost alaturi in fiecare moment si s-a asigurat ca totul decurge exact asa cum trebuie.
Cristina, multumim din suflet pentru toata sustinerea, pentru incurajarile sincere, pentru ca ne-ai suportat chiar si in momentele in care eram foarte tensionati din cauza presiunii nuntii, pentru ca faci totul din pasiune ! Esti un om minunat si ne esti foarte draga ! ☺️”

Maria si Rares

Călătoria vieții noastre a început cu TERRA Events Hall, într-un decor elegant, amenajat perfect până la ultimul detaliu de către draga noastră Cristina şi echipa ei. Alegerea localului a fost determinată în primul rând de legătura de prietenie care s-a creat cu Cristina. Sfaturile ei, dedicarea, sufletul cald, vorba dulce şi critica constructivă au dus la organizarea nunții noastre mult visate. Totul a ieşit exact cum ne-am dorit, a fost nunta perfectă!!!

Luminita si Razvan

V-am găsit „din greseala” si din prima secunda am zis: „aici vrem sa fie nunta noastra” – astazi, ma bucur ca intuitia noastra nu a dat gres. Va multumim pentru implicarea voastra la capacitate maxima, pentru efortul depus, pentru seriozitatea de care ati dat dovada, pentru ca ne-ati lasat o amintire placuta! Va vom recomanda mai departe, cu cea mai mare incredere!
Cristina, 1000 de evenimente de-am mai avea, tot pe tine te-am alege fara nicio ezitare!”

Valentina si Horatiu

TERRA Events Hall e o locație elegantă, decorată cu foarte mult bun gust, iar sufletul locului e dat de Cristina. Mereu cu soluții la orice, cu idei multe și originale în privința oricăriu aspect. S-a ocupat de toate detaliile și s-a implicat personal să ne faca ziua să fie frumoasă… și a fost! Le datorăm Cristinei și echipei ei veselia din noaptea nunții și liniștea de dinaintea evenimentului.
Vă mulțumim mult!

Rebeca si Ionut

Cristina este îngerul nostru păzitor! Ne-a organizat nunta în doar 1 lună după o surpriză exterm de neplăcută de la un alt local. Terra Events este locul în care am trăit cea mai frumoasă seară din viața noastră de pana acum: profesionalism 100%, implicare, devotament, respect față de miri și față de invitați. Într-un cuvânt SUPERB! Recomand cu toată căldura!!!

Ema si Dan

Locația perfectă pentru o nuntă de vis! TERRA Events este Cel mai frumos salon de evenimente pe care l-am vazut în București! Și nu o zic numai eu, același feedback vine și din rândul invitaților. Totul este perfect: mâncarea, băutura, servirea, decorațiunile, parcarea imensă, de Cristina nu mai zic… deschisă la idei, prezentă pe tot parcursul evenimentului, foarte drăguță și dornică de a ajunta! Recomand oricui vrea să aibă un eveniment reușit, fără cusur! Eu aș alege oricând TERRA Events Hall

Daniela si Ovidiu

Locul ideal pentru a începe o nouă viață în doi. Eleganță, simplitate, profesionalism la cele mai înalte standarde. Oameni calzi, dispuși să te ajute cu orice pentru organizarea unui eveniment de vis! Mulțumim TERRA Events Hall pentru că ați avut grijă ca totul să fie perfect în una din cele mai frumoase zile din viața noastră.

Am descoperit acest loc minunat cu 2 săptămâni înainte de eveniment, ne-am uitat unul în ochii celuilalt si ne-am zis: “Aici trebuie să înceapă călătoria noastră!“. Locația anterioară se dovedise a fi o alegere neinspirată, pentru că din păcate mulți vând doar locație și nu un pachet de servicii susținut de profesionalism. Cristina ne-a indus starea de siguranță și liniște pe care o căutam încă de la prima discuție, cât și convingerea că totul se va desfășura conform dorințelor și așteptărilor noastre. TERRA Events Hall este indubitabil o locație de 5*, elegantă și modernă în același timp, cu un concept arhitectural unic în București, servicii de înaltă calitate, profesionalism și seriozitate. Cuvintele nu pot descrie senzația de bucurie și satisfacție din seara evenimentului. Așa că recomandăm celor interesați să programeze o vizită când sunt evenimente în derulare… vă veți reîntoarce cu siguranță.
Feedbackul tuturor invitaților a fost numai la superlativ! Formați o echipa de excepție, țineți-o tot asa, iar succesul este garantat!
Vă mulțumim din suflet pentru tot! Dreams come true with TERRA Events Hall!